joi. mai 19th, 2022

Pe măsură ce noua tehnologie wireless a cincea generație (5G) se lansează în întreaga lume, este important să rețineți că utilizarea pe scară largă a acesteia nu înseamnă că este sigură. 

Poate că unul dintre cele mai deranjante lucruri despre 5G este faptul că frecvențele sale pot afecta canalele sudoripare, care servesc în esență ca antene.

Potrivit omului de știință Dr. Paul Ben-Ishai, frecvențele 5G lovesc corpul cu lungimi de undă care interacționează cu structura geometrică a pielii, canalul sudoripar jucând un rol important în absorbția energiei. Numai asta ar trebui să fie suficient pentru a determina o privire mult mai atentă asupra siguranței acestei tehnologii înainte de a fi lansată peste tot.

Frecvențele de undă milimetrice utilizate de 5G s-au dovedit a provoca leziuni ale ADN-ului mitocondrial, care pot fi transmise de generații în urmă. Și când ceva este suficient de periculos și suficient de puternic pentru a duce la deteriorarea ADN-ului, există șanse mari ca acesta să poată provoca și cancer. 

Din păcate, în graba de a scoate 5G în masă, nu a fost suficient timp pentru a efectua teste de siguranță adecvate pe termen lung. Cu toate acestea, avem multe dovezi care arată că 2G, 3G și 4G pot provoca mai multe tipuri de cancer, inclusiv cancer la creier.

Cu mult înainte ca tehnologia 5G să fie aprobată inexplicabil, cercetătorul în domeniul radiofrecvenței Arthur Firstenberg a publicat o analiză care arată cum 5G se poate reproduce de fapt în interiorul corpului datorită impulsurilor sale EM scurte care sunt livrate în rafale. Acest lucru înseamnă că poate ajunge să creeze noi antene 5G în interiorul corpului. Prin urmare, penetrarea 5G prezintă un pericol foarte grav.

Companiile de asigurări de renume, cum ar fi Lloyds din Londra, au făcut titluri pentru refuzul asigurării firmelor de telecomunicații împotriva bolilor și cererilor legate de Wi-Fi și 5G. 

De fapt, un raport scris de echipa de evaluare a riscurilor din Lloyds of London compară tehnologiile fără fir cu azbestul în sensul că cercetarea timpurie asupra azbestului a fost considerată neconcludentă, dar mai târziu a devenit clar că poate provoca într-adevăr cancer. Acest raport a fost publicat în urmă cu aproape un deceniu și chiar și atunci, echipa lor de evaluare a riscurilor a avut previziunea de a anticipa că ar putea apărea noi dovezi care să arate că frecvențele Wi-Fi pot provoca boli precum cancerul.

Un grup de pompieri din San Francisco a declarat că au început să experimenteze efecte secundare neobișnuite după instalarea echipamentului 5G în și în jurul caselor de pompieri. Unele dintre simptome includeau confuzie și probleme de memorie și au dispărut după ce pompierii s-au mutat în diferite stații de pompieri situate departe de dispozitivele 5G.

În plus, sute de păsări au căzut de fapt din cer în Olanda în timp ce se desfășura un test 5G la Haga. Mulți dintre ei au murit brusc deodată, căzând într-un parc public chiar vizavi de locul unde tocmai fusese instalat noul catarg 5G. Rațele din zonă au început, de asemenea, să acționeze ciudat. Între timp, insectele care sunt expuse la 5G și-au văzut temperatura corpului crescând, lucru care nu li se întâmplă la expunerea la 4G sau Wi-Fi.

Concluzia este că pericolele poluării cu 5G nu pot fi supraevaluate. Este rău pentru animale, este rău pentru oameni și este deosebit de rău pentru copiii mici, ale căror dimensiuni reduse ale corpului și creierul în curs de dezvoltare le fac deosebit de vulnerabile. Există multe semne că efectele pe termen lung ale acestei expuneri la 5G ar putea fi absolut devastatoare.

Sursa