vin. iul. 1st, 2022

Avocatul Iulian Urban – cunoscut ca opozant al măsurilor guvernamentale de protecție sanitară, va acționa statul în judecată.

„Marti voi depune la instanta actiunea prin care voi contesta masura purtarii mastii de catre copiii in scoli, atata timp cat Min. Educatiei nu a afisat public nici un studiu medical international , care sa fie omologat in Romania, si conform caruia:

[1] inlocuirea mastilor textile cu cele chirurgicale pentru copii, se justifica medical [ adica anul trecut si-au batut joc de copii cand le-au permis sa vina la scoala cu masti textile?…sau isi bat joc acum de banii parintilor?..]

[2] purtarea mastilor impiedica transmiterea sar-cov 19. Daca alti parinti nu vor sa faca nimic, incerc eu sa fac. Am fost REFUZAT de alti 74 de parinti care au spus ca mai bine isi trimit copiii cu masti la scoala decat sa se judece cu statul roman.

Eu vreau doar atat : sa vina in instanta Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile astea purtate de copii. Sa ne rugam Bunului Domn Dumnezeu sa dea lumina, curaj, demnitate si intelepciune judecatorilor care vor solutiona acest dosar.

Am peste 50 de studii si grafice care arata ca mastile nu ajuta la nimic si le voi depune la instanta! Sa vad cu ce va veni in contraargument si contraproba Ministerul Educatiei”, a transmis Iulian Urban.