mie. ian. 19th, 2022

Dan Bittman a declarat, de curând, că nu mai are concerte, deoarece, de când a început pandemia, și-a exprimat opinia în legătură cu aceasta. Artistul este convins că totul este o înscenare și este de părere că oamenii nu îi mai difuzează piesele, deoarece își exprimă opiniile.

Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României”, spune Bittman.

În plus, nici piesele trupei Holograf nu se mai difuzează la radiouri, acolo de unde, până nu de mult, erau nelipsite.

Bittman crede că motivul principal pentru care se întâmplă această situație îl constituie tot atitudinea sa, când și-a expimat liber opiniile despre pandemie și măsurile luate de autorități în această perioadă. 

”Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor.

Și nu vreau să polemizez dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun.

Mai ales că Europa FM, cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post..

Pe mine mă amuză chestia asta, deși e trist, dar mă amuză cum a ajuns să se schimbe lumea într-un timp foarte scurt. foarte scurt. Și cum, din păcate, politica influențează și muzica”, a mai declarat solistul trupei Holograf pentru impact.ro.