vin. iul. 1st, 2022

Alerta digital

La Bitácora Magdalena del Amo 6 Febrero - YouTube

De Magdalena del Amo.- Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale acestui prezent distopic este conținutul vaccinurilor. Milioane de oameni sunt inoculați în întreaga lume cu „o substanță secretă” pe care nimeni din organismul oficial nu a explicat-o.

Protejate de confidențialitatea brevetelor, acestea au lipsit societatea de dreptul de a cunoaște conținutul fiolelor. Suntem tratați ca niște animale adăpostite. Ceea ce este de neînțeles este neglijarea colectivului uman, transformat în turmă.

Este încă izbitor, într-o societate care a încetat să creadă în aproape orice, că milioane de oameni mărturisesc o credință oarbă și incontestabilă într-un OMS corupt, condus de personaje amorale; credință oarbă în unele emporii farmaceutice care nu caută binele umanității; încredere oarbă în profesioniștii medicali cu grave conflicte de interese; credința oarbă în unele Asociații Medicale care tind mai mult să fie ascultătoare de sistem decât să permită asociațiilor lor să pună în practică metode alternative de vindecare pentru a salva vieți; credință oarbă în politicienii psihopați care se supun ordinelor; și credința oarbă într-o mass-media vândută complet marii minciuni globale.

Că angrenajele tuturor acestor lucruri funcționează fără a fi puse la îndoială și că cetățeanul este o entitate pasivă dispusă să înghită orice slogan lansat de mass-media, indică faza avansată a unei năuciri progresive care a început cu zeci de ani în urmă.

Nu vorbim despre o masă de ființe analfabete, ci despre o societate adormită și irațională care nu a dezvoltat perspicacitatea sau discernământul și care acceptă orice păcăleală venită din statul tată și tentaculele sale. Acesta este motivul pentru care societatea întinde mâna atât de bucuroasă pentru sacrificiu sau permite tampoanelor PCR să treacă prin canalele ei nazofaringiene către bariera hemato-encefalică, fără nicio urmă de îngrijorare.

Milioane de oameni au primit deja două doze, iar unii sunt deja pe a treia. Cum este posibil să accepte „ceva” numit vaccin, despre care experții spun că este inutil și care, în plus, nu imunizează? Dar manipularea este atât de profundă încât bieții Covidieni automați repetă mantra lansată de participanții la afacere: „nu imunizează, dar dacă mă lovește, mă lovește mai ușor”.

Dezamăgitor și uimitor. Cum este posibil ca o colegă de muncă în vârstă de 38 de ani, foarte sănătoasă, să moară a doua zi după ce i s-a inoculat vaccinul, să nu se pună întrebări și să fie chiar acoperită informația?

Asta s-a întâmplat într-un mediu de cominicare național vacunofil și covidian care înghite totul la extrem, și care își permite luxul de a-i critica și judeca pe cei care aleg să nu se vaccineze pentru că sunt în dreptul lor.

Să nu uităm că, deocamdată, conform Legii autonomiei pacientului, vaccinarea este voluntară, la fel ca acceptarea sau refuzarea oricărui alt tratament medical. Cum pot ființele gânditoare să creadă în factorul „coincidență”, conceput de companiile farmaceutice care au cerut imunitate la moarte și efecte adverse grave?

De menționat că niciunul dintre cei vaccinați nu a fost informat despre componentele flaconului, că nu au semnat acordul informat obligatoriu și că vaccinul nu a fost prescris de medic, așa cum se indică în protocol. (Am aflat că acest lucru a fost încălcat vaccinul antigripal ani de zile.) Aproape nimic din această așa-zisă pandemie – eu prefer să o numesc o criză geopolitică – nu funcționează legal, așa cum se vede deja în diferitele decizii judiciare.

El doctor 'antivacunas': "La vacuna de la gripe no sirve, hay que esperar a  que tengamos una mejor"

Toate măsurile luate au provocat pagube ireparabile în diferite zone și niciun beneficiu. Mai presus de toate, nu au prevenit decesele. Juan Gervás, o adevărată referință, subliniază în ultimul său articol că numărul deceselor COVID în rândul celor vaccinați este mai mare decât în cel al nevaccinaților. Fara îndoială ei nu încetează însă să inventeze variante care să justifice efectele adverse.

El poder antitumoral del gazpacho sobre personas, a prueba
Pablo Campra

Ancheta cu privire la conținutul fiolelor continuă – pe spatele oficialităților – și dezvăluie date atât de alarmante și suprarealiste încât aproape că te face să roșești să vorbești despre asta.

Pe de o parte, defăimatul oxid de grafen, despre a cărui investigație definitivă efectuată de omul de știință Pablo Campra din Madrid vom vorbi într-un articol viitor.

În acest articol ne vom ține de ancheta dr. De Benito, lansată în urmă cu câteva zile într-un raport tradus în mai multe limbi, pe care tocmai l-a trimis diferitelor organizații internaționale care investighează vaccinurile mai mult decât misterioase.

Studiul relevă apariția anumitor coduri provenite de la cei vaccinați, care apar pe bluetooth-ul telefoanelor mobile. Așa cum este, oricât de înfricoșător ar părea.

Dr. Luis Miguel Benito de Benito: aparato digestivo en Madrid | Top Doctors

Când știrile despre asta au început să ne parvină în urmă cu câteva luni, ni s-a părut atât de delirant, încât am optat să-l lăsăm în sertar până vom avea mai multe date. Nu am făcut nici măcar o investigație superficială, așa cum am făcut atunci când a început fenomenul „brațe magnetizate”, anomalie în fața căreia nu am știut cum să acționăm.

Dr. De Benito a efectuat cercetările în această vară, în lunile iulie și august. Deși în cadrul ortodoxiei, el a fost foarte critic cu versiunea oficială de la începutul pandemiei.

Mărturisește că i-a fost greu să facă studiul privind codurile vaccinaților, care apar pe bluetooth, și să-l publice pentru că, într-un anumit fel, nu ține de domeniul sănătății. L-au sfătuit să nu intre în acest teren pentru a nu-și pierde credibilitatea, de când și-a creat canalul pentru a informa despre pandemie, starea terapiei intensive, infecții etc.

Dar a asigurat de mult că pandemia s-a încheiat și că nu există nicio criză de sanitară, ci una politică și că aceasta se va termina când politicienii vor decide. Atât de clar. El spune că se simte obligat din punct de vedere moral să împărtășească ceea ce a descoperit și recunoaște că scopul tuturor acestor lucruri este controlul și restrângerea libertăților oamenilor.

Raportul, cu titlul „Ce ne pune vaccinul”, începe cu următorul raționament:

Dacă din punct de vedere medical nu este nicio necesitate să se administreze vreo măsură preventivă – îndoielnic preventivă – pentru o boală cu letalitate de 2 la mie, de ce atâta insistență ca toată lumea să fie inoculată – cu sau fără motiv – inclusiv cei care nu doresc să se înțepe sunt, de asemenea, forțați să-l primească?

Dacă am constatat că mă confrunt cu boala, și nu bolnav, ce îmi va da vaccinul ce nu am deja?

Din această reflecție a apărut acest experiment, fruct al întâmplării, pentru că am un telefon mobil chinezesc, un Huawei Honor 8, și am petrecut vara lucrând într-un spital izolat de lume, sau de aproape toată lumea.

În munții Madridului, la poalele muntelui, se află o clădire pentru consultații medicale în mijlocul unui crâng izolat. Deși sunt multe consultații, în vara anului 2021, după-amiezile, eu m-am ocupat de singurul operativ. În acea clădire nu era nici măcar personal administrativ după-amiaza. Iar în după-amiezi toride de vară am putut să fac observațiile pe care vi le spun mai jos. […] Sub consultația mea, ocazional, parca o ambulanță de la SUMA, de la serviciul de urgență, pentru că au o bază acolo.

Dr. De Benito începea consultația la trei după-amiaza și avea întâlniri la fiecare douăzeci de minute. Datorită măsurilor COVID, s-a recomandat ca pacienții să vină singuri și, dacă este posibil, la ora indicată, pentru a evita aglomerația.

Înainte de-a începe consultația, medicul conecta aplicația bluetooth pe telefonul său mobil și verifica că nu este înregistrat niciun dispozitiv disponibil cu care să poată contacta. Bluetooth este o aplicație care localizează dispozitivele disponibile.

La începutul consultației nu era disponibil niciun dispozitiv cu care să se conecteze, dar când se apropia un pacient, la aproximativ douăzeci de metri de consultație, în telefonul său mobil putea să vadă dacă apăreau dispozitive cu care să se conecteze prin Bluetooth. Dacă bluetooth detecta un dispozitiv apărea un cod de adresă MAC (Media Access Control), un identificator unic pe care producătorii de dispozitive electronice repartizeaza un card sau element care poate fi conectat într-o rețea.

Este format din douăsprezece cifre, numere sau litere grupate două câte două și separate printr-o cratimă sau două puncte. Este un număr de identificare, presupus unic și irepetabil pentru fiecare dispozitiv electronic. (Acest detaliu este foarte important, așa că vom vedea mai târziu).

După ce a consultat pacientul, l-a întrebat dacă a fost vaccinat împotriva covid. Când răspunsul era afirmativ, era de obicei rapid și fără ezitare; în schimb, când era nu, unii manifestau o oarecare suspiciune, chiar furie. Acest lucru l-a determinat să deducă că cei nevaccinați au fost supuși unui fel de presiune sau hărțuire.

După ce a liniștit pacientul, indiferent de răspuns, medicul l-a notat într-o fișă. Niciunul dintre cei 137 de pacienți chestionați nu a refuzat să răspundă, chiar și după ce i s-a oferit această posibilitate. Este adevărat că, după cum am afirmat, cei nevaccinați s-au simțit oarecum deranjați când au fost întrebați.

Dacă răspunsul era afirmativ, era întrebat despre ce tip de vaccin i s-a administrat, când și dacă au avut reacții adverse. Apoi i-a întrebat dacă au la ei un telefon mobil sau un dispozitiv electronic. Dacă da, îi ruga să-l deconecteze pentru un moment. Când îl stingeau, din telefonul sau mobil disparea codul unuia dintre dispozitivele care s-au înregistrat în bluetooth. (Uneori aceste dispozitive nu apar cu adresa MAC, cu acele douăsprezece numere, ci cu numele sau marca dispozitivului).

Din cei 137 de pacienți chestionați, 112 au răspuns afirmativ și 25 au spus nu. Niciunul dintre cei care nu primiseră vaccinul nu a înregistrat dispozitive disponibile pe telefonul mobil al medicului, adică niciun cod.

La 96 de pacienți din cei 112 care au declarat că au fost vaccinați – după ce și-au oprit dispozitivele electronice, dacă le aveau – pe ecranul mobil al medicului a rămas un cod MAC, pe care acesta l-a notat în istoricul pacientului. Acest fapt l-a determinat să tragă concluzia că este un cod pe care pacientul însuși îl purta, integrat în corpul său.

De fapt, când utilizatorul a părăsit consultația și a părăsit clădirea, codul a dispărut de pe mobilul doctorului. Pe scurt: sută la sută dintre pacienții care au declarat ca nu sunt vaccinați nu au generat niciun semnal bluetooth pe telefonul mobil al medicului; iar, pe de altă parte, 86% dintre cei care s-au declarat vaccinați au generat o adresă MAC. (Nu toate telefoanele pot înregistra aceste coduri. Huawei, Samsung și Xiaomi le captează. Ar fi pozitiv ca utilizatorii să facă verificări asupra celor vaccinați în familia și mediul lor).

Ne imaginăm stupoarea unui medic, la verificarea acestor anomalii care nu au nicio legătură cu sănătatea sau cu medicina; precum și gradul de dezamăgire și neîncredere față de un sistem care pretinde că veghează pentru ființele umane.

Din toate aceste cercetări, medicului îi apar nenumărate îndoieli și întrebări, printre care: de ce din aceeași fiolă (cinci doze), aplicată la cinci persoane diferite, fiecare generează un cod diferit? 

Când sunt consultați informaticieni din robotică, se suspectează că codurile pot fi generate de interacțiunea a ceea ce este injectat cu materialul genetic al pacientului. Însă ancheta abia a început și mai este un drum lung de parcurs.

O altă întrebare care generează frisoane este dacă adresa MAC detectată la o persoană vaccinată permite interacțiunea cu aceasta și în ce măsură. Suntem conștienți că suntem geolocați prin telefoane mobile și alte gadget-uri, dar, așa cum reflectă bine dr. De Benito: „altceva este că dispozitivul este purtat înăuntru”.

Am publicat până la satiețate despre scopurile manipulării și controlului umanității pe care „stăpânii lumii” le au pe agenda lor de multă vreme. 

Dr. De Benito nu aparține lumii jurnalismului de investigație; cu toate acestea, el pare supus voluntar dovezilor și le exprimă astfel: „Dacă această condiție [a unei persoane localizate geografic] le permite să interacționeze mai în profunzime, cum ar fi cunoașterea stării lor de spirit, a sănătății, a intențiilor sau a controlului voinței lor… nu știu… nu știu… timpul va spune”.

Într-adevăr, timpul va spune și noi vă vom spune. Până atunci, să învățăm să trăim situații adverse din colțul nostru de liniște. În ciuda tuturor, suntem puternici, chiar dacă nu o știm sau am uitat. Meditația, rugăciunea și practica iubirii necondiționate sunt cele mai puternice arme pentru a combate această situație întunecată pe care o trăim.

Tradus de Karen Smith din Alerta digital