mie. ian. 19th, 2022

Aproape toată lumea are Wi-Fi în casă.Trebuie spus că este foarte practic! Cu toate acestea, undele Wi-Fi prezintă unele probleme de sănătate.Într-adevăr,unele studii au arătat că pot fi dăunătoare sănătății,în special la copii.Creierul și calitatea somnului sunt deosebit de preocupate.Dar acestea nu sunt singurele efecte ale Wi-Fi asupra corpului uman.

Descoperiți acum toate pericolele supraexpunerii:

Perturbă dezvoltarea copiilor

Undele electromagnetice de la Wi-Fi pot interfera cu dezvoltarea celulelor,în special la fetuși.Acest lucru se datorează faptului că această radiație afectează țesuturile în creștere,așa cum este cazul la copii și bebeluși.Prin urmare,copii mai predispuși să fie afectați de aceste efecte nocive decât adulții. Aceștia sunt predispuși să experimenteze probleme de dezvoltare în timp ce cresc.

Contribuie la dezvoltarea insomniei

Undele Wi-Fi pot avea,de asemenea,un impact asupra somnului.Dacă ai senzația că ai probleme cu somnul, că somnul tău este neregulat,atunci poți fi victima undelor telefonice și Wi-Fi. Într-adevăr, persoanele expuse la radiații electromagnetice au mai multe dificultăți de adormi. Și știm cu toții că lipsa de somn poate dăunătoare sănătății. Evident,acest lucru este cu atât mai adevărat la copii care pot fi deranjați și de aceste valuri când dorm.

Întrerupe funcția creierului

Wi-Fi afectează,de asemenea,concentrarea și perturbă funcția creierului.Ca urmare, activitatea creierului poate scădea și este posibil să aveți probleme de concentrare sau să aveți pierderi de memorie.

Crește stresul cardiac

Unii oameni pot reacționa și fizic la frecvențele electromagnetice ale undelor Wi-Fi. Unul dintre simptomele pe care le pot experimenta aceste persoane este creșterea ritmului cardiac. Prin urmare, supraexpunerea le undele Wi-Fi poate crește riscul de boli cardiovasculare.

12 sfaturi pentru a te proteja de undele electromagnetice:

 1. Evitați instalarea cutiei de internet în dormitor sau bucătărie sau chiar mai rău pe noptieră.Este de preferat să plasați cutia în pasaj al casei.
 2. Evitați să vă păstrați telefonul în buzunar.
 3. Utilizați husa pentru a elimina radiațiile electromagnetice.
 4. Dacă sunteți gravidă , evitați să vă țineți telefonul lângă burtă.
 5. Dacă sunteți gravidă, evitați să vă așezați laptopul pe stomac.
 6. În general, evitați să lucrați cu computerul pe picioare și lângă organele genitale.
 7. Asigurați-vă că ați pus telefonul cât mai departe de corpul dvs. sau pe scaunul auto de lângă dvs.atunci când conduceți.
 8. Trimiteți mesaj text mai degrabă decât să sunați ore în șir cu telefonul aproape de ureche.
 9. Evitați să efectuați apeluri telefonice în mașină, deoarece structura metalică întărește undele electromagnetice.
 10. Dacă călătoriți cu scuterul sau motocicleta,nu puneți niciodată telefonul în cască, deoarece undele electromagnetice sunt prinse în cască.
 11. Limitați cât mai mult posibil utilizarea monitoarelor wireless pentru bebeluși, deoarece acestea funcționează la frecvențe înalte ( numite și frecvențe cu microunde).
 12. Încercați să deconectați toate perifericele înainte de a vă culca. Pentru a face mai ușor, utilizați o bandă de alimentare.

Sursa:Sfaturi, Idei Și Povesti De Viata