mie. ian. 19th, 2022

In 2013, într-un caz care privea cercetările asupra cancerului ovarian si a unor vaccinuri dezvoltate de o companie farmaceutica si care ar fi putut fi benefice în aceasta afecțiune, Curtea Suprema a SUA a decis cagenomul uman nu poate fi patentat, adică ADN-ul persoanei, întrucât este natural, dar a făcut excepție pentru ADN-ul si ARN-ul sintetice, modificate artificial, ca nefiind un produs al naturii, acestea putând fi brevetate, notează ziuanews.ro.

In hotararea Curtii Supreme a SUA se face referire la cADN (ca fiind ADN „complementar”, care provine dintr-o „copie” a ADN original – natural – modificat genetic) și care poate fi supus legislației patentelor și mărcilor de pe teritoriul Statelor Unite. Astfel, companiile farmaceutice pot breveta ADN și ARN sintetic (modificat genetic), în urma procesului de brevetare devenind proprietare ale produsului și al „consecințelor” evolutive.

Cazul a apărut ca urmare a întâmpinării propuse de „Myriad Genetics Inc.”, care dorea sa patenteze un vaccin pentru cancerul ovarian, bazat pe ARN modificat, fiind un produs artificial rezultat în urma unei „fabricari” sintetice. Astfel, cDNA si cARN au devenit precursorii mARN (ARN Mesager, obținut artificial, prin modificarea genetica a unui ADN natural).

Urmare a acestui fapt, în urma cu mai bine de sase luni, după dezvoltarea vaccinurilor de tip ARN mesager (mARN) anti-covid, prin modificarea genetica a ARN a proteinei spike a SARS-Cov-2, in SUA a izbucnit un scandal ca rezultat al faptului ca mai multi cercetatori au atras atentia ca persoanele vaccinate cu vaccinuri de tip Pfizer su Moderna ar putea intra sub incidenta acestei decizii a Curtii Supreme. Proteina spike modificata devenita mARN poate fi brevetata, cu atât mai mult cu cât nu ar fi genom uman. Numai ca, prin inocularea în organismul uman, aceasta se reproduce și determina o reacție interna de multiplicare care la un moment dat modifica la rândul ei ADN-ul uman, după cum spun cercetătorii care contesta vaccinarea prin acest procedeu.

Alti cercetători susțin ca ADN-ul uman nu este modificat în urma vaccinării.

Daca insa este adevarat ca prin vaccinare se modifica ADN-ul uman prin multiplicarea mARN, devenind astfel o „consecința evolutiva” – cum amintește decizia Curtii Supreme, atunci persoanele vaccinate – cel putin în SUA – devin „produse” și „bunuri brevetate”, care – împingând lucrurile mai departe conform legislatiei SUA -, nu mai sunt „humani”.

Cu alte cuvinte – susțin contestatarii -, printr-o inoculare modificata ADN sau ARN, „persoana încetează sa mai fie om si devine proprietatea titularului brevetului de modificare genetica si patentata, pentru ca are propriul genom, nu mai e „uman”, ci „trans-uman”. Situația devine cu atât mai grava cu cat au fost vaccinati politicieni ai Congresului, guvernatori, inclusiv șeful statului Joe Biden. Acestia ar putea fi acum proprietatea companiilor Big Pharma, care sunt detinute de magnati precum Rothschild, Rockefeller, Bill Gates etc.

Se atrage atentia ca „trans-umanii” sunt o categorie care nu există in Drepturile Omului ș astfel se pierde calitatea de „om natural” si toate drepturile aferente.

Din 2013, prin decizia Curtii Supreme a SUA, toate persoanele vaccinate cu ARNm modificate genetic sunt „trans-umane” in mod legal si identificate ca „trans-umane” si nu beneficiaza de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat american.

Cercetatorii amintiti, alaturi de ong-uri care apara drepturile omului mai spun ca acest lucru se aplica la nivel mondial, deoarece brevetele tehnologiei mARN sunt sub jurisdictia si legislatia SUA, unde au fost Inregistrate si sunt protejate international.

Decizia Curtii Supreme a SUA poate fi consultata AICI.