mie. ian. 19th, 2022

Dan Negru a avut o reacție în acest scandal.

„Scandalul avocatei Șoșoacă cu televiziunea Rai e breaking-news in Romania si RAI e privită ca televziunea profesionistă. Aiurea! RAI performează in divertisment tv, dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice. Divertismentul tv pe care îl promovează trustul cu formate internaționale cu bucătari, talent show-uri muzicale sau reality-uri încerca să curețe imaginea murdară politică pe care o are.

E o practică des folosită in trusturi media europene sau americane: faci divertisment tv cu show-uri scumpe pe o tv generalistă și acoperi astfel manipularea politică pe care celelate televiziuni din trust o fac. Asta face RAI!

Cele trei rețele de televiziune RAI sunt împarțite de principalele grupări politice din Italia: Rai Uno este pro-guvernamental, Rai Due este de centru-dreapta, RaiTre este de centru-stânga chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle. E tot in joc politic. Nu va mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi in genunchi”, a scris Dan Negru pe Facebook.